<< назад

Оглас од град

masina za perenje alista gorenje


објавено на: 08-11-08 , 23:20
    
цена : 111.00 MKD категориja: Електроуреди и бела техникаispravna masina za perenje
телефонски број : 077572451

прати имейл на продавача

прати на пријател


повеќе од истата категориja

<< претходна страна

СЛЕДНИ РЕЗУЛТАТИ
Фрижидер со комора ФРИНКО
Фрижидер со комора ФРИНКО многу зачуван
SE PRODAVA STAN NA VODNO
Se prodava dvosoben stan na vodno, centar 49m2,izvonredna lokacij
klima prozorska - nishka
Prodavam klima prozorska Nishka - 3000 denari .
Prodavam parno
Se prodava parno sistem na struja 18 kw so 5 radiatori ...koriste
Нов Проточен Бојлер Ariston Br
Продавам нов неотпакуван проточен бојлер Ariston Bravo 7KW сеуште
kontrola pristupa-biometrija
Secam CCTV doo bavi se distribucijom i ugradnjom sigurnosne oprem


ОГЛАСИТЕ ПО КАТЕГОРИИ
 
ДРУГИ ОГЛАСИ ОД КОРИСНИКОТ
masina za salfeti (salfetara)
prodavam i izrabotuvam masini za salfeti
ruska freza FY320
prodavam ruska freza FY320 vo ispravna sostojba
profili 60 x 100 ,izrabotuvam biguvana mreza
prodavam profili 60x100 i izrabotuvam biguvana mreza po dadeni di
masina za salfeti i masina za biguvana mreza,racna presa
prodava masina za salfeti i masina za biguvana mreza,racna presa
freza Fy 320 strug,futer F250
prodavam ruska freza fy320 vo ispravna sostojba i futer F 250
strug od 0.5 i 1m futer F250
prodavam strug od 0.5 i 1m futer F250
izrabotuvam biguvana mreza po naracka i prodavam profili
izrabotuvam biguvana mreza po naracka po dadeni dimenzii i prodav
Како да продаваме подобро во bitpazar.com.mk

Наслов:
Насловот треба јасно, точно и кратко да го опишува вашиот предмет, што го продавате, околу 4-5 збора се оптималната должина. Насловот треба да го грабне потенцијалниот купувач и да го натера да кликне на вашата објава и да го прочита останатиот текст.

Опис:
Описот ја доизградува сликата за вашиот продукт, соответно треба да биде, колку може, подетален. Напишете колку знаете за продуктот, и исто така не двоумете се да ги додадете оригиналните спецификации. Добра тактика е, да додадете лична информација за тоа кое продавате. На пример, ако продавате мобилен телефон, можете да кажете дека сте добиле нов модел на роденден и затоа го продавате тој. Исто така, бидете искрени, вреди.

Слика:
Една слика кажува повеќе од 1000 зборови. Ако имате можност, ставете слики од вашиот продукт. Дури и да не се слики од самиот продукт кој што го продавате, слики од производителот се исто така корисни. Објавите со слики се гледаат до 6 пати повеќе од останатите.

Цена:
Ставете цена, за да ги ориентирате потенцијалните купувачи колку очекувате за продуктот.