<< назад

Оглас од град

LATINO AMERIKANSKI TANCI AEROBIK


објавено на: 13-03-10 , 22:00
    
цена : 1000.00 MKD категориja: Hacked By Toxic!Centar za TANCi LAMBADA,
so novi ekskluzivni prostorii vo DEBAR MAALO, Skopje

Nudi Kursevi za:
Latino Amerikanski Tanci, Pred Bracen Vienski valcer(zabrzan kurs 1500mkd), posle porodilen Aerobik, Latino Dens Aerobik, Miks Aerobik, pilates, MAnekenstvo.
Cena za 1 mesec (2 pati vo nedelata) 1000 MKD.
Za PAket od poveke casovi ili za sekoj den, cenata e povisoka.
Odgovoren Instruktor Prof Darko Todorov darkolambada@yahoo.com
076 597 410
телефонски број : 076597410

прати имейл на продавача

прати на пријател


повеќе од истата категориja

<< претходна страна

СЛЕДНИ РЕЗУЛТАТИ
Baram majmunce
Baram majmunce za cuvanje po moznost na podarok ili po povolna ce
prevoz
taxi prevoz skopje-ohrid i obratno so licencirani vozila
PAYPAL VERIFIED with card issu
PAYPAL VERIFIED with card issued in MACEDONIA. All you need is:
perenje na tepisi i tepisoni
Profesionalno perenje na tepisi i tepisoni masinski, so Eko sreds
Magisterski
ИЗРАБОТКА НА МАГИСТЕРСКИ И СТРУЧНИ ТРУДОВИ ПО ОПШТЕСТВЕНИ НАУКИ,
BUGARSKI PASOS//BUGARSKO DRZAV
BUGARSKO DRZAVJANSTVO KOMPLETNA LEGALNA POSTAPKA ZA PODAVANJE I V


ОГЛАСИТЕ ПО КАТЕГОРИИ
 
Како да продаваме подобро во bitpazar.com.mk

Наслов:
Насловот треба јасно, точно и кратко да го опишува вашиот предмет, што го продавате, околу 4-5 збора се оптималната должина. Насловот треба да го грабне потенцијалниот купувач и да го натера да кликне на вашата објава и да го прочита останатиот текст.

Опис:
Описот ја доизградува сликата за вашиот продукт, соответно треба да биде, колку може, подетален. Напишете колку знаете за продуктот, и исто така не двоумете се да ги додадете оригиналните спецификации. Добра тактика е, да додадете лична информација за тоа кое продавате. На пример, ако продавате мобилен телефон, можете да кажете дека сте добиле нов модел на роденден и затоа го продавате тој. Исто така, бидете искрени, вреди.

Слика:
Една слика кажува повеќе од 1000 зборови. Ако имате можност, ставете слики од вашиот продукт. Дури и да не се слики од самиот продукт кој што го продавате, слики од производителот се исто така корисни. Објавите со слики се гледаат до 6 пати повеќе од останатите.

Цена:
Ставете цена, за да ги ориентирате потенцијалните купувачи колку очекувате за продуктот.